Mr. Recordman - Ugly Kid Joe (Album : America's Least Wanted, 1992)

     Klo menurut gue, inilah lagu pamungkas dari album ini, album America's Least Wanted. Emang cocok klo ditempatin sebagai lagu terakhir pada side B. Lagunya emang easy listening banget, plus melody gitarnya neekkk..., cucookkk... Gue klo udah ngedengerin melody gitar ni lagu, sambil pejam mata, trus gue hayatin dengan seksama, yang ada di pikiran gue, gue tu kayak lagi berada di daerah western gitu yang lengkap dengan nuansa country nya. Trus gue udah kayak yang berada di cafe di perempatan jalan besar gitu, tempat hilir mudiknya pendatang yang pengen beristirahat. Tu cafe, di luarnya ada pompa bensin, lengkap dengan tempat bermain anak-anak dan ada swalayannya juga... Hhhh..., pokoknya kereeennn... Udah ah, mending dipantengin aja dahhh...  

Mr. Recordman
Chorus :
Mr. Recordman, do you know who I am ?
Mr. Recordman, do you really think I can ?

I've takin' a likin' to your game.
I think we all we feel the same.
Is this a dream or is it real.
You say you want to cut a deal ?


Chorus :
Mr. Recordman, do you know who I am ?
Mr. Recordman, do you really think I can ?


Don't need much time to think about.
I'm sure that you have got the clout.
I only hope that you're my friend.
And stand by me until the end. 


Chorus :
Mr. Recordman, do you know who I am ?
Mr. Recordman, do you really think I can ? 

Reff :

Sell a lotta records and tour 'round the world.
Make a lotta money and meet lots a' girls.
Mr. Recordman, do you really think I can ? 


Guitar Solo...

It sound like music to my ears.
I've dreamed of this for many years. 

Reff 2 :
Sell a lotta records 'n' tour 'round the world,
Make a lotta money 'n' meet lotsa' girls
Have a lot of fun and hang with my bro's
'Cause these boys and this band is all that I know 


Chorus :
Mr. Recordman, do you know who I am ?
Mr. Recordman, do you really think I can ? 

Not for the money and not for the show.
Are you here for me or here for the dough ?
Mr. Recordman, do you really give a damn ?

Mr. Recordman, do you really think I can ? 
Mr. Recordman...

Lagu dan lirik ditulis oleh : Klaus Eichstadt
Label rekaman : Mercury Record